ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 evet KOL la birebir konusan pati var artık :) ne soleyeyim ne istersiniz :P başlık yanlıs oldu[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez [Bu mesaj ShadowFax tarafından 25 Eylül 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 abi benim charı geri versin ya[signature][hline]server : Diez dışında diger serverlerde +51 charlar var Nation : El morad karus karışık NP : np lerini toplasan 3k etmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Sülalesine... selam söle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 soyle suna bugları kaldırsın getirtmesin beni oraya :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 şu eksiklikleri ne zaman düzelteceklermiş onu sor adam gibi bi ke yapamadılar gitti en basitinden lottoları neremize ....cakmışız onu sor bari :P :P :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ID falan sordu. roc gitti dedim. sen türksün dedi kızdı etti :)[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 hehe benim id pass'ı da söyle de belki az birşey de olsa item atar :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bide ban yiyne gülerim[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Onun olduğuna 8 kere emin ol daha sonra bilgilerini ver.MSN idsini vericeğini hiç sanmıyorum bir user'a..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 KOL AdMiNeK...MG.i.s.n söle yada dur msn veremde ztn bana msn attımı görürü ne olduğunu...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Jabba, 25 Eylül 2005 18:54 tarihinde demiş ki: Onun olduğuna 8 kere emin ol daha sonra bilgilerini ver.MSN idsini vericeğini hiç sanmıyorum bir user'a.. ya sende atlıyon adam dalga geçiyo:S[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Sadece ingame nick ve server söylemen yeterli. Başka bir şey sorduysa ve söylediysen elveda de karaktere.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 lol[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 gercekten yalan diil di SS ler yolda sadece İD ve in game nick sordu soleydim ROC a bakmıs illgal die silinmiş dedi.[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez [Bu mesaj ShadowFax tarafından 25 Eylül 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Dalga geçtini sanmıyorum.Böyle dalga olmaz burası Paticik hala öğrenemediler mi böyle topicleri garbage'a açılması gerektiğini !Tabi dediğin gibi dalga ise..Ben o yüzden hiç birşeye dalga veya espiri diye yanaşmıyorum..Eskilerden alışkanlık biz biliriz kuralları o yüzden dalga veya espiri ise kusura bakmasın kimse biz Paticik kültürüne sahibiz..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 10 saat oldu imageshack ta upload bitmedi başka image upload sitesi bilen varsa solesin ekleyem SS leri.[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez [Bu mesaj ShadowFax tarafından 25 Eylül 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatihin_Fedaisi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: ShadowFax, 25 Eylül 2005 18:39 tarihinde demiş ki: evet KOL la birebir konusan pati var artık :) ne soleyeyim ne istersiniz :P başlık yanlıs oldu Paticiğe üye olduğunu hatta burialin burada yönetici olduğunu yazmayı sakın unutma :D birazda burayı destekleyin : :D http://forum.paticik.com/view.php?id=146010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 hala upload edemedim bana 10 dakika verin. Kanıt için :)[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 kanıtlamak zorunda değilsin. kasma bu kadar :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 15dk geçti hadi ama :lol:[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 :S aglayacam evet kanıtlamak zorunda diilimde dalga geçmedigimi göstermek isterdim.[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 http://www.imageshack.us su anda 600k lik resim dosyasi attim takir takir calisiyor ...[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bozukluk bende olsa gerek :([signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undertaker_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Resmi jpg yap ole Gonder Cok fazla yolluyosun 600kb filan yap[signature][hline]Nick:__Arthur__ lvl:5x Server=Xigenon Nation=Karus np:2*** Clan:GoLD My love ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 yazilanlara dikkat et kim ne yazmis arkadasim. 600kb dosyayi gonderen benim 2100*1500 cözünürlügünde bir dosya idi ve forum ile alakasi yok icin rahat olsun[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar